Fotohokje huren? Leuke Ervaring

Wie voor zijn zakenrelaties iets origineels wil organiseren moet een fotohokje huren. Geloof me, of het nu om een huwelijksfeest gaat of een groot feest, een fotohokje huren is super verrassend. Een ludiek evenement of een fraaie unieke bruiloft vedient het om verrassend met zijn allen op de foto te gaan. Die stemming wil je vastleggen. En bij ieder type feestje past ook de correcte design fotohokje die je kunt huren. Daardoor is het mogelijk om op elk feest of trouwpartij aanwezig te zijn. Ruimte is geen probleem daar de fotohokjes in delen worden aangeleverd. Met de lift een photo booth brengen is geen enkel probleem.

fotohokje huren

Weet je nog wat je allemaal krijgt als je een foto hokje gaat huren? .Je wil waarschijnlijk een aantal originele attributen erbij hebben waardoor je op een grappige manier van jezelf een afbeelding kan gaan maken. Heb je een speciaal thema op je verjaardag of evenement dan zijn de spulletjes in dat thema. Wat natuurlijk ook ludiek is, is dat je onbeperkt kunt uitprinten en je ontvangt er ook nog een gratis ontwerp bij. Alle fotoshots die gemaakt zijn zijn natuurlijk ook als digitale download te krijgen. De kosten die je betaald voor de huur is voor aanwezigheid van 4 uur.

Een fotobooth huren doe je niet echt elke dag, kies bijgevolg voor een ontwerp wat goed past bij je bruiloft of bedrijfsuitje. Wil je meer een open karakter verwerkelijken dan kan een fotozuil ook een goed idee zijn. Ook is een fotozuil voordeliger als wanneer je een fotobooth gaat inhuren. Een fotozuil neemt ook minder plaats in dan een photobooth maar toch is een foto hokje wel een stuk origineler.

Wil je echt een unieke photobooth huren?

Dan moet je eens denken aan het huren van een greenscreen photobooth. Met een greenscreen fotobooth kan je unieke fotoshots creeeren.

De geheimen van greenscreen fotografie

Heel simpel, je gasten worden door onze greenscreen fotograaf gefotografeerd met een groene achtergrond. Omdat de groene background kan worden verwisselt voor welke background dan ook kun je je gasten bijvoorbeeld op het strand plaatsen of denk aan een beroemde filmset.

Wil je een bekende filmset gebruiken als background dan is dat heel gemakkelijk te realiseren. Desgewenst kunnen we naar jouw leuk idee een achtergrond vormgeven. Elke foto wordt uiteraard uitgeprint van elk model
.
Soms kan het wat stevig toegaan op een feest. Vandaar dat de photo booth wel wat kan hebben. De mooie bewerking is aan te passen aan een eigen onderwerp. Echter hebben we hier extra tijd voor nodig om te realiseren dus geef dit tijdig aan. Door de vele andere evenementen en bruiloften die we hebben bijgewoond zijn we gespecialiseerd in ons vak.

Opties als een videogastenboek of een babbelbox zijn indien gewenst bij ons aanwezig. We begeleiden je waar nodig. We denken met je mee wat het beste is om je bruiloft tot een onvergetelijke avond te laten maken. Uiteindelijk wil je dat je gasten jaren na data nog steeds praten over dat feestje wat jij toen had georganiseerd.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis, 3515 VS Utrecht
442C+W3 Utrecht
030 320 5000