Green Screen Photobooth. Meer Over Weten?

Wel eens van een greenscreen photobooth gehoord? Waarschijnlijk wel eens gezien of iets over gelezen. Maar wist je dat je ook een greenscreen photobooth kunt inhuren voor je persoonlijke bedrijfsfeest? Voor diegene die niet weten wat een greenscreen is: je hebt er zeker wel eens iets over gelezen, maar wat is het nu precies? Veel mensen hebben wel eens van er wel eens van horen zeggen gehoord en foto’s van gezien maar weten niet precies hoe het in zijn werk gaat. Niet enkel en alleen wat het is maar hoe gaat het ook in zijn werk? Wist je dat er hele grappige dingetjes mee kan doen? Ooit een keer gedacht aan een greenscreen huren? hier vind je meer foto’s van de greenscreen photobooth

greenscreen photobooth

Wat is precies een greenscreen photobooth? Hieronder een betere uitleg.

Greenscreen, de inhoud van het woord zegt alles al. Groen scherm. Maar duidelijker uitgelegd gaat het om een groene achtergrond waar foto en video shoots mee worden gemaakt. Vooral gebruikt voor chroma-key toepassingen. Nog een ingewikkeld woord overigens. Dit is een techniek waarin iets of een persoon gefilmd wordt of gefotografeerd met een groen decor als achtergrond. Waarna men met gespecialiseerde software de achtergrond transparant kan maken zodat het onderwerp voor een andere achtergrond geplaatst kan worden.

Te weten komen hoe greenscreen fotografie werkt ?

Greenscreen fotografie snel uitgelegd! De kleur groen is ook niet zomaar voor gekozen. Deze kleur komt bijna niet voor in het menselijk lichaam. Als het groen er uit filtert blijft of blijven degene die gefotografeerd of gefilmd worden gewoon intact. Daar is goed over nagedacht want op deze. manier kun je de groene achtergrond uitfilteren zodat je er een geheel andere achtergrond achter kunt plaatsen. Natuurlijk begrijp je het nu.

Maar wie verhuurt photobooth greenscreens?

Heb je eerdaags een bruiloftsfeest of een bedrijfsuitje met je onderneming? Dan is het inhuren van een greenscreen photobooth een heel ludiek idee. Veel bedrijven maken al gebruik van de commerciele pluspunten van greenscreen fotografie. Wie een greenscreen op zijn feestje heeft staan zal zeker de aandacht trekken! En je kunt je ‘nieuwe’ decor voor de achtergrond makkelijk personaliseren. Wat dacht je van een bekend persoon of een beroemde plaats in een grote stad? Of laat een achtergrond op maat maken, zodat deze past bij je product of welke gelegenheid dan ook. Zorg er wel voor dat je de juiste afmetingen en specificaties van de jongens van de fotobooth van tevoren even opvraagt.

Greenscreen photobooth fotografie verhuur ook bij Jongens van de Photobooth

De Jongens van de Photobooth zijn al sinds 2015 op de markt op het gebied van greenscreen fotografie en greenscreen verhuur. Er zijn zeker daarom complete greenscreen pakketten te huur voor als je op locatie een shoot wil doen. Want een greenscreen huren is de meest originele aanvulling voor je bedrijfsuitje! Als je bij Jongens van de Photobooth een greenscreen photobooth gaat huren is het volgende inclusief: • Een mobiele greenscreen fotostudio • Een professionele fotograaf die weet hoe alles werkt en die op een gemotiveerde manier het lang verscholen fotomodel in je gasten naar boven haalt • De fotoprints zijn onbeperkt • Online fotogalerij met digitale downloads zijn gratis • De foto’s worden afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van je design • Minimaal 2 gratis designs zodat je gasten kunnen kiezen • De verhuurder heeft veel ervaring met grote feesten • Creativiteit in het greenscreen design en fotoshots. We gaan van te voren samen met je in overleg voor het mooiste resultaat. Wil je meer weten over greenscreen photobooth fotografie of denk je erover een greenscreen te huren? Bel 030-3205000.

Jongens van de Photobooth Huren
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
Nederland
+31 30 320 5000